Donasjoner

Jeg henvender meg til et smalere publikum som ofte viser å sette mer pris på det jeg gjør. De vet at det koster å gi av seg selv.

Hvis jeg bare gjorde det for pengene, er det mye annet jeg heller kunne gjort. Hvis jeg bare gjorde det for kunsten er det også mange andre steder som er lettere å få respons. Men det er møtet mellom disse to verdener som fascinerer meg. Må også legge til at jeg ikke bare opptrer på gaten, men gjerne innendørs også.

Gi mye du har å avse, ikke mer. Selv små beløp er en hyggelig oppmuntring.

Euro er en glimrende ide, for en gateartist er ideen om en felles myntenhet god. De kommer til nytte om vinteren når jeg er nedover i Europa.

Enten det er mynt eller seddel er jeg takknemmelig for det som kommer inn. Ofte forventer de som gir minst at jeg skal takke dem, mens de som gir mye takker meg gjennom det de gir. Jeg er ingen økonomisk rasist. Tre femtiører er mer enn en krone.

Jeg er bare støttet av de som gir. Jeg opptrer på gaten av eget valg. Jeg er ikke rik, men heller ikke fattig. Jeg opptrer og skaper ikke av fattigdom, men av rikdom.

Når jeg legger ut tekstene mine på internett, er det i håp om at de som leser dem skal støtte meg. Ingenting er gratis. Hvis det jeg skriver gir deg noe, gir jeg deg muligheten til å gi meg tilbake, slik blir det lettere for meg å skape mer.

*

Hvis du ønsker å støtte meg, men ikke hadde penger sist du gikk forbi meg på gaten eller en av mine tekster skapte en gjenklang, kan du gi et bidrag her:

På forhånd takk

*

Reklamer
Publisert on 16 juni, 2007 at 19:25  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://hossmann.wordpress.com/donasjoner/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLegg igjen en kommentar

  1. Fint å se hjemmesiden din

  2. Jeg kjenner deg og diktene dine fra 2003/4 når du hadde utstilling på Holmlia. Den gangen jeg oversatt noen av diktene dine på Urdu. Siden har jeg ikke sett i aviser eller nettet.
    Jeg likte hjemmesiden din. Takk for sist.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: